ΤΟΠΙΚΑ

Στον ανακριτή Σύρου οι πέντε Γαλλομαροκινοί για τον ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα

Στον ανακριτή Σύρου οι πέντε Γαλλομαροκινοί για τον ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα

Η ώρα του ανακριτή έφτασε για πέντε Γαλλομαροκινούς από τους τριάντα που φέρονται να επιτέθηκαν στον Έλληνα σωματοφύλακα του Νταν Μπιλζέριαν Νίκο Αραβαντινό πριν από λίγες ημέρες.

Συνοδεύονται από δύο δικηγόρους που έχουν αναλάβει την υπεράσπισή τους και μετά την απολογία τους ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για τα περαιτέρω.

Νομικοί κύκλοι εικάζουν ότι για τους πέντε Γαλλομαροκινούς αναμένεται προσωρινή κράτηση, επειδή είναι ξένοι υπήκοοι και αν αφεθούν προσωρινά ελεύθεροι με εγγύηση υπάρχει το ενδεχόμενο να φύγουν από την χώρα.

Αναμένεται να κατηγορηθούν για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο η κατηγορία να είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στο περιθώριο της υπόθεσης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.