ΤΟΠΙΚΑ

Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο για τον Λάιονελ Ρίτσι σε πολυτελές γιοτ αξίας 150 εκατ. δολαρίων

Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο για τον Λάιονελ Ρίτσι σε πολυτελές γιοτ αξίας 150 εκατ. δολαρίων
Ο διάσημος τραγουδιστής Λάιονέλ Ρίτσι και τα παιδιά του Σοφία, Νικόλ και Μάιλς βρίσκονται για διακοπές στη Μύκονο με ένα πολυτελές γιοτ

Ο διάσημος τραγουδιστής Λάιονελ Ρίτσι και τα παιδιά του Σοφία, Νικόλ και Μάιλς βρίσκονται στην Ελλάδα και αυτές τις ημέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονοσε ένα πολυτελές γιοτ αξίας 150 εκατομμυρίων δολαρίων.


Το σκάφος είναι πλήρες με μεγάλη πισίνα και υδρομασάζ, τραπεζαρία, κάβα κρασιών, πολλά βελούδινα καθίσματα, αρκετά υπνοδωμάτια για να φιλοξενήσει 36 άτομα, γυμναστήριο, κινηματογράφο και ένα πλήρως λειτουργικό ελικοδρόμιο
σύμφωνα με το yahtharbour.com.

 

 

Η οικογένεια είναι γνωστό ότι απολαμβάνει οικογενειακές διακοπές μαζί. Πέρυσι η Σόφια εμφανίστηκε σε απόδραση με τον πατέρας της και διάσημο τραγουδιστή Λάιονελ Ρίτσι, Lionel Richie στα St. Barts.

Η Σόφια και ο Μάιλς είναι παιδιά του Λάιονελ Ρίτσι και της Diane Alexander. Η Νικόλ, υιοθετήθηκε από τον Λάιονελ και την πρώτη του σύζυγο, Brenda Harvey-Richie.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.