ΤΟΠΙΚΑ

Το μήνυμα που απηύθυνε η Όλγα Πολίτη, υποψ. Βουλευτής στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ στην Τήνο

Το μήνυμα  που απηύθυνε η Όλγα Πολίτη, υποψ. Βουλευτής στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ στην Τήνο

Aγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες,

φίλες και φίλοι, συμπατριώτες Κυκλαδίτες.

Δυστυχώς, ανειλημμένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στις εργασίες της ΜΕDYS, της οποίας του Διοικητικού Συμβουλίου είμαι μέλος, στο Ναύπλιο, δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι μαζί σας, στην αγαπημένη μας, ιερή, νήσο της Τήνου. Είμαι σίγουρη πως οι άξιοι συνυποψήφιοι-ές μου θα παρουσιάσουν αναλυτικά και με ουσία τις προγραμματικές θέσεις του κινήματός μας για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα και στις Κυκλάδες.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και θέλει και μπορεί. Ανανεωμένο, ενωμένο και δυνατό θα αποτελέσει τον σταθερό πυρήνα της χώρας. Αυτόνομο, ανεξάρτητο και ισχυρό, με την ενισχυμένη και βροντερή λαϊκή βούληση της 21ης Μάϊου θα δούμε ξανά τον ήλιο της δημοκρατικής παράταξης να ανατέλλει απο το Αιγαίο μας σε όλη την επικράτεια. Εγώ, ως επιχειρηματίας του τουρισμού, που υπηρετώ για χρόνια τις Κυκλάδες μας μέσω της υγιούς επιχειρηματικότητας που αναπτύσσω στα νησιά μας, ως αυτοδιοικητικός και σύγχρονη γυναίκα, χειραφετημένη στην κοινωνία μας, σας υπόσχομαι από καρδιάς πως θα είμαι δίπλα σας και τώρα, αλλά κυρίως και μετά τις εκλογές.

Εξάλλου, το κίνημά μας γεννήθηκε από τον Λαό για να υπηρετεί τον Λαό, όπως μας δίδαξε ο αείμνηστος ηγέτης μας, Ανδρέας Παπανδρέου με την ιδρυτική διακήρυξη της τρίτης του Σεπτέμβρη.

Αγωνιστικά και συντροφικά δίπλα σας.

Όλγα Πολίτη

Υποψήφια Βουλευτής

 Ν. Κυκλάδων

ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΚΙ.ΝΑ.Λ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.