LIFESTYLE

Το Lio της Μυκόνου αποκλειστικά στο MykonosVoice

Το Lio της Μυκόνου αποκλειστικά στο MykonosVoice
Το πιο φημισμένο καμπαρέ στον πλανήτη ανοίγει τις πύλες του στην Μύκονο και το MykonosVoice βρέθηκε στην γενική πρόβα

Το πιο glamourous καμπαρέ του κόσμου, το Lío, έρχεται στη Μύκονο και το MykonosVoice είναι η το μοναδικό μέσο που βρέθηκε στην γενική του πρόβα . Το μοναδικό σόου, οι μεσογειακές γεύσεις και η ψυχαγωγία που κορυφώνεται στο La Fête, θα προσφέρει στους επισκέπτες μια συναρπαστική εμπειρία: Το Lío Mykonos ανοίγει τις πόρτες του στις 9 Ιουλίου.

Μια μυστική πόρτα σε ένα από τα στενά δρομάκια της Χώρας της Μυκόνου, θα είναι η πύλη για μια αξέχαστη βραδιά με ξεχωριστή αίγλη. Το σκηνικό για αυτό το μοναδικό concept που συνδυάζει την κομψότητα και τον ηδονισμό, είναι ένας εντυπωσιακός, ανοικτός κήπος.

Αυτό το καλοκαίρι, το Lío Mykonos θα παρουσιάσει το show “La Fête Sauvage”, διάρκειας δυόμισι ωρών, κατά το οποίο διεθνείς καλλιτέχνες, τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες, θα εξάψουν τις αισθήσεις των καλεσμένων.  Σε συνδυασμό με την απαράμιλλη εξυπηρέτηση και την musical lounge ατμόσφαιρα, μία νέα μορφή αλληλεπίδρασης δημιουργείται.
Από όταν άνοιξε για πρώτη φορά στην Ibiza πριν από 10 χρόνια, το 2011, το Lío αποτελεί σύμβολο της νυκτερινής ζωής του νησιού και ένα σημείο που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί κανείς. Η θέση του στη μαρίνα της Ibiza και οι γαστρονομικές του προτάσεις, μαζί με την μοντέρνα προσέγγιση ενός αισθησιακού cabaret show, προκαλούν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, ήδη από την άφιξή τους στον χώρο.

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.