ΤΟΠΙΚΑ

Το ξεχωριστό μήνυμα του δημάρχου για το Περιβάλλοντο

Το ξεχωριστό μήνυμα του δημάρχου για  το Περιβάλλοντο
Με μια μυκονιάτικη σαύρα μας θυμίζει ο Κωνσταντίνος Κουκάς την ημέρα για το περιβάλλον

Έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, προκειμένου να στείλει ηχηρό μήνυμα στους πολίτες για την προστασία του φυσικού μας πλούτου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Ο δήμαρχος Μυκόνου ανήρτησε μια φωτογραφία με το γνωστό μυκονιάτικο κορκοδειλάκι Stellio stellio Mykonensis γράφοντας ότι: «ισορροπεί στην εύθραυστη μυκονιάτικη πανίδα».

Παράλληλα ο Κωνσταντίνος Κουκάς τόνισε στην ανάρτησή του πως: «Στην πανέμορφη Μύκονο, έχουμε την τύχη να χαιρόμαστε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον το οποίο οφείλουμε να διατηρήσουμε και να προστατέψουμε, για να συνεχίσουμε να το χαιρόμαστε τόσο εμείς, όσο και οι επισκέπτες μας».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.