BUSINESS ΤΟΠΙΚΑ

Η Μύκονος στους νέους προορισμούς της Air France

Η Μύκονος στους νέους προορισμούς της Air France

Τρεις νέους προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Μύκονος και Σαντορίνη) εντάσσει στο πρόγραμμα Ιουλίου και Αυγούστου, η αεροπορική εταιρεία Air France, ενισχύοντας την σύνδεση των δύο χωρών κατά τους θερινούς μήνες.

Οι νέοι αυτοί προορισμοί, που θα έχουν αφετηρία το αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκωλ, εντάσσονται συμπληρωματικά στο πρόγραμμα μετά από την ανακοίνωση της επαναφοράς των συνδέσεων με Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης, που αναμένονται να ξεκινήσουν εντός του μήνα, 13 και 27 Ιουνίου αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, οι πτήσεις για Θεσσαλονίκη θα είναι τρεις την εβδομάδα (Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο) για το διάστημα από 13 Ιουλίου έως 24 Αυγούστου. Το δρομολόγιο για Μύκονο θα είναι δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη) και θα πραγματοποιείται κατά το διάστημα από 15 Ιουλίου έως 24 Αυγούστου, ενώ η Σαντορίνη θα εξυπηρετείται με μία πτήση (Τετάρτη) για το ίδιο επίσης διάστημα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.