ΤΟΠΙΚΑ

Το Γρυπάρειο έκοψε την πίτα του και ήταν όλοι εκεί

Το Γρυπάρειο έκοψε την πίτα του και ήταν όλοι εκεί

Σε μια ιδιαίτερα σεμνή εκδήλωση όπως είναι φυσικά και όλο το πνεύμα που διέπει το Γρυπάρειο το διοικητικό συμβούλιο με την πρόεδρο κα Άννα Κάμμη προσκάλεσαν για την κοπή της πίτας του ΔΣ.

Εκεί βρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς που τόνισε την σημασία του έργου που κάνει το Γρυπάρειο τα τελευταία χρόνια.

Ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς και η πρόεδρος του Γρυπάρειου Άννα Καμή καθώς και ο σύμβουλος Γιώργος Καφεντζής αλλά και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Ρουσουνέλος.

Άπαντες ευχήθηκαν για καλή χρονιά με υγεία σε όλους και για ακόμα πιο σημαντικό έργο για το Γρυπάρειο που είναι η μεγάλη κοιτίδα πολιτισμού του νησιού και όχι μόνο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.