ΤΟΠΙΚΑ

Το ευχαριστώ του ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ στον Δήμο Μυκόνου

Το ευχαριστώ του ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ στον Δήμο Μυκόνου
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ευχαριστεί δημόσια τον Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κωνσταντίνο Κουκά και το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού που στήριξαν τους αναπτυξιακούς μας αγώνες της κατηγορίας Κ16 και ικανοποίησαν στο έπακρο όλα τα αιτήματα μας.
Η συμβολή του Δήμου ήταν καθοριστική στην άρτια και απρόσκοπτη διεξαγωγή των αγώνων μας οι οποίοι εκτός από τα μόνιμα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάθε φορά ήταν αυτή τη φορά να αντιμετωπίσουν και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Ευχόμαστε για μία ακόμη φορά η συνεισφορά του Δήμου Μυκόνου στους αγώνες μας που σκοπό έχουν  την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στις Κυκλάδες να αποτελέσει το παράδειγμα και για τις άλλες τοπικές αρχές των κυκλαδίτικων Δήμων
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.