ΤΟΠΙΚΑ

Ο μεγαλύτερος ατζαμής οδηγός του Πάσχα βρίσκεται στις Κυκλάδες

Ο μεγαλύτερος ατζαμής οδηγός του Πάσχα βρίσκεται στις Κυκλάδες

Ο/Η οδηγός, κατάφερε να σφηνώσει το αυτοκίνητό του/της σε στενό δρομάκι στη Μεσαριά Σαντορίνης που με το ζόρι περνάει… μηχανάκι

Έχουμε νικητή… Αν και είναι ακόμα Μεγάλο Σάββατο και θα μπορούσαμε να περιμένουμε ακόμα μία μέρα για να χρίσουμε… πρωταθλητή, οδηγός στη Σαντορίνη φαίνεται πως δεν έχει αντίπαλο. Ο/Η οδηγός, κατάφερε να σφηνώσει το αυτοκίνητό του/της σε στενό δρομάκι στη Μεσαριά Σαντορίνης που με το ζόρι περνάει… μηχανάκι.

Στο στενό – ριμιδι του “Αγίου Κωνσταντίνου” έχει σφηνώσει το εικονιζόμενο αυτοκίνητο – Επικοινωνήσαμε με το γραφείο ενοικιάσεων και αναμένεται η απομάκρυνση του.

Λόγω της ημέρας και του εξαιρετικά δύσκολου σημείου ίσως δεν είναι εφικτή η άμεση απομάκρυνση του. Παρακαλούμε για την προσοχή σας.

Ευχαριστούμε πολύ και Καλή Ανάσταση!».

Την είδηση έκανε γνωστή η Δημοτική Κοινότητα Μεσαριάς, με ανακοίνωση η οποία συνοδεύεται και από τη σχετική φωτογραφία.

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.