ΤΟΠΙΚΑ

Το ευχαριστώ του δημάρχου στον ομόλογο του της Ζακύνθου για την φιλαρμονική ορχήστρα

Το ευχαριστώ του δημάρχου στον ομόλογο του της Ζακύνθου για την φιλαρμονική ορχήστρα

Ευχαριστώ από καρδιάς τον αγαπητό συνάδελφο,Δήμαρχο Ζακύνθου κ. Γιώργο Στασινόπουλο, που με αμεσότητα και ευγένεια ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μου για την έλευση της ιστορικής Φιλαρμονικής του Δήμου Ζακύνθου στη Μύκονο, προκειμένου να πλαισιώσει μελωδικά τις θρησκευτικές και εθνικές μας εκδηλώσεις.

Τη δημοτική Φιλαρμονική Ζακύνθου συνοδεύει αντιπροσωπεία αιρετών και στελεχών του Δήμου Ζακύνθου με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Τουρισμού και τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας.

Η δημοτική Φιλαρμονική Ζακύνθου αποτελεί την εξέλιξη του αρχαιότερου ελληνικού μουσικού φορέα, της “Μπάντας” Ζακύνθου που ιδρύθηκε το 1816 και άνοιξε το κεφάλαιο της ιστορίας των ελληνικών φιλαρμονικών.
Αυτό το εξαιρετικό μουσικό σύνολο ,την Κυριακή της Ορθοδοξίας μετά τις Θρησκευτικές Εκδηλώσεις θα μας χαρίσει μελωδικές στιγμές στο Γιαλό και τη Δευτέρα 25 Μαρτίου την ημέρα εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου, παιανίζοντας συμβατήρια θα δώσει το ρυθμό στην παρέλαση.

Εκ μέρους των Μυκονιατών ευχαριστώ όλους τους ζακυνθινούς φίλους που μας τιμούν με την παρουσία τους και σηματοδοτούν την απαρχή μιας περιόδου στενών σχέσεων συνεργασίας και φιλίας μεταξύ Μυκόνου και Ζακύνθου.
Ευχαριστώ επίσης τις Μυκονιάτισες και τους Μυκονιάτες που για άλλη μία φορά εκδήλωσαν τη γενναιοδωρία τους και τη φιλόξενη διάθεσή τους , καλύπτοντας το σύνολο της δαπάνης παραμονής των φίλων Ζακυνθινών στο νησί μας αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Χρήστος Βερώνης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.