ΤΟΠΙΚΑ

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων για τις παραχωρήσεις της συνεδριακής αίθουσας

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων για τις παραχωρήσεις της συνεδριακής αίθουσας

Με αφορμή τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό αιτημάτων για χρήση των αιθουσών και του τεχνολογικού εξοπλισμού που διαθέτει το Επιμελητήριο Κυκλάδων τόσο στη Σύρο όσο και στα νησιά Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη, Τήνο, το Επιμελητήριο Κυκλάδων θα ήθελε να ενημερώσει κάθε ενδιαφερόμενο ότι η προβλεπόμενη από τον κανονισμό λειτουργίας διαδικασία αίτησης παραχώρησης των αιθουσών για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων είναι συνοπτικά η παρακάτω:

  • Συμπλήρωση και υποβολή ειδικής φόρμας αίτησης, στην οποία συμπληρώνεται και το τμήμα του εξοπλισμού που υπάρχει ανάγκη να χρησιμοποιηθεί στη συγκεκριμένη εκδήλωση.
  • Έλεγχος διαθεσιμότητας ανάλογα με τις ανάγκες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και τις υπάρχουσες κρατήσεις.
  • Υπολογισμός κόστους, σύμφωνα με τον Κανονισμό Παραχώρησης & Λειτουργίας των αιθουσών, εκτός των φορέων για τους οποίους προβλέπεται δωρεάν παραχώρηση.
  • Έγκριση ή απόρριψη του αιτήματος από την Διοικητική Επιτροπή.
  • Στην περίπτωση έγκρισης, προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι και η αποδοχή του κόστους από τον αιτούμενο και η υπογραφή σχετικού εγγράφου.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επεξεργάζεται ήδη τρόπους για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων και σύντομα θα αναρτηθεί στο portal ekyklades.gr και ο αναλυτικός Κανονισμός Παραχώρησης & Λειτουργίας της Συνεδριακής Αίθουσας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο και των Αιθουσών των Γραφείων στα νησιά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο που σας ενδιαφέρει: Σύρος 22810 82346 | Άνδρος 22820 51490 │ Θήρα 22860 25788 │ Μήλος 22870 23970 │ Μύκονος 22890 23937 │ Νάξος 22850 22767 │ Πάρος 22840 23031 │ Τήνος 22830 22404.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.