ΤΟΠΙΚΑ

Το χάδι της μάνας την ώρα της περιφοράς του επιταφίου

Το χάδι της μάνας την ώρα της περιφοράς του επιταφίου
Μια υπέροχη στιγμή απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός με ένα τρυφερό και συγκινητικό μητρικό χάδι

Η αγάπη της μάνας για τον γιό είναι απαράμιλλη και μοναδική και η στοργή θα πρέπει να είναι έκδηλη σε όποια ηλικία και αν βρίσκονται αμφότεροι.
Η εικόνα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός κατά την περιφορά των επιταφίων στη Χώρα ήταν μοναδική και συνάμα άκρως τρυφερή και συγκινητική

Η μητέρα του δημοτικού συμβούλου Νίκου Γκέλου, κα  Πετρούλα όταν αντίκρυσε τον γιο της που κράταγε την Σταυρό, έσπευσε και με ένα τρυφερό χάδι στο μάγουλο να τον επιβραβεύσει καταρχήν για την πράξη του αλλά και να δείξει συνάμα την αγάπη της και την συγκίνηση της για την στιγμή.

Ένα υπέροχο στιγμιότυπο που καταδυκνύει ότι το δέσιμο της μάνας είναι μοναδικό, σε μια στιγμή απόλυτης κατάνυξης και αγάπης.

Απο τα πιο ωραία στιγμιότυπα της περιφοράς των επιταφίων στην Χώρα της Μυκόνου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.