ΤΟΠΙΚΑ

Με πτήση της Sky express το βράδυ το Άγιο Φως στη Μύκονο

Με πτήση της Sky express το βράδυ το Άγιο Φως στη Μύκονο

Σε 8 προορισμούς θα διανείμει το Άγιος Φως μετά την άφιξη της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα το Μεγάλο Σάββατο, η αεροπορική της νέας εποχής

Η SKY express τηρώντας πιστά τα ήθη και τα έθιμα του Μεγάλου Σαββάτου, αλλά και τη δέσμευσή της να είναι πάντα δίπλα στους προορισμούς που καλύπτει σε όλη την Ελλάδα, θα μεταφέρει και φέτος το Άγιο Φως σε οκτώ ελληνικά νησιά.

Με την άφιξη της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα, ο νεότερος και πιο πράσινος στόλος της χώρας, θα πραγματοποιήσει πτήσεις προς Ρόδο, Κω, Ηράκλειο – Κάρπαθο, Μυτιλήνη, Σαντορίνη, Μύκονο και Χίο προκειμένου το βράδυ της Ανάστασης οι πιστοί να λάβουν το Άγιο Φως.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.