ΤΟΠΙΚΑ

Το Cavo Paradiso στα καλύτερα κέντρα διασκέδασης στον πλανήτη σύμφωνα με τον Βρετανικό Guardian

Το Cavo Paradiso στα καλύτερα κέντρα διασκέδασης στον πλανήτη σύμφωνα με τον Βρετανικό Guardian
Τεράστια διεθνή αναγνώριση για το θρυλικό κλαμπ της Μυκόνου που συγκαταλέγεται στα κορυφαία του κόσμου σημεία για διασκέδαση

Μέσα στα καλύτερα κέντρα διασκέδασης του κόσμου συγκαταλέγεται το Cavo Paradiso της Μυκόνου όπως αναφέρει διεθνούς φήμης βρετανική ιστοσελίδα The Guardian που κάνει αναφορά στους καλύτερους προορισμούς του πλανήτη.

Το θρυλικό κλαμπ της Μυκόνου βρίσκεται ανάμεσα από παγκόσμιου φήμης και προορισμούς σημεία που διαλέγουν ανα την υφήλιο οι λάτρεις της διασκέδασης.

https://editor.guardian.ng/life/best-places-to-hang-out-with-friends/

Αναφέρουν χαρακτηριστικά για Cavo Paradiso

Μύκονος, Ελλάδα: Φωλιασμένο στο γραφικό νησί της Μυκόνου, το Cavo Paradiso είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής. Με την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και μια εντυπωσιακή σύνθεση διεθνών DJs, αυτό το κλαμπ προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία πάρτι κάτω από τα αστέρια.

Μια ακόμη τεράστια αναγνώριση με διεθνή απήχηση για το θρυλικό κλαμπ της Μυκόνου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.