ΤΟΠΙΚΑ

Το Andros Jet αλλάζει δρομολόγια

Το Andros Jet αλλάζει δρομολόγια
Δείτε όλες τις διαδρομές στις Κυκλάδες

Η σύνδεση της Ραφήνας με βασικά νησιά των Κυκλάδων και σταθμό βάσης την Σίφνο, θα είναι ο επόμενος προορισμός του Andros Jet, το οποίο γνωρίσαμε το περασμένο καλοκαίρι στην ενδοκυκλαδική γραμμή.

Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων, το ταχύπλοο της SeajeΗ σύνδεση της Ραφήνας με βασικά νησιά των Κυκλάδων και σταθμό βάσης την Σίφνο, θα είναι ο επόμενος προορισμός του Andros Jet, το οποίο γνωρίσαμε το περασμένο καλοκαίρι στην ενδοκυκλαδική γραμμή.

Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων, το ταχύπλοο της Seajets για το χρονικό διάστημα 16 Ιουνίου με 8 Σεπτεμβρίου, θα εκτελεί το δρομολόγιο: Ραφήνα (14:15), Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σίφνο (17:15).

Στην Σίφνο, το ταχύπλοο θα διανυκτερεύει, αναχωρώντας το επόμενο πρωί στις 08:10, ακολουθώντας το αντίστροφο δρομολόγιο και με άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας στις 13:30 το μεσημέρι.

Σημειώνεται, ότι αντίστοιχο δρομολόγιο δεν έχει εκτελεστεί ξανά στις θαλάσσιες συγκοινωνίες του νομού Κυκλάδων.ts για το χρονικό διάστημα 16 Ιουνίου με 8 Σεπτεμβρίου, θα εκτελεί το δρομολόγιο: Ραφήνα (14:15), Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σίφνο (17:15).

Στην Σίφνο, το ταχύπλοο θα διανυκτερεύει, αναχωρώντας το επόμενο πρωί στις 08:10, ακολουθώντας το αντίστροφο δρομολόγιο και με άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας στις 13:30 το μεσημέρι.

Σημειώνεται, ότι αντίστοιχο δρομολόγιο δεν έχει εκτελεστεί ξανά στις θαλάσσιες συγκοινωνίες του νομού Κυκλάδων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.