ΤΟΠΙΚΑ

Γέμισε το φράγμα (VIDEO)

Γέμισε το φράγμα (VIDEO)
Οι βροχές εκτός από προβλήματα στη Μύκονο δημιούργησαν και σημαντικά αποθέματα νερού

Πολύ σημαντική υπόθεση για την Μύκονο και μια μεγάλη ανάσα στο πρόβλημα της ανομβρίας που έχει παρατηρηθεί στο νησί τα τελευταία χρόνια αποτελεί το γεγονός ότι οι βροχές που έπεσαν και ήταν έντονες γέμισαν την περιοχή του φράγματος.

Κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες όπου και οι επισκέπτες πολαπλασιάζονται το πρόβλημα με το νερό είναι έντονο και αποτελεί έναν τεράστιο πονοκέφαλο για όλους.

Τα αποθέματα δεν επαρκούν να καλύψουν τις ανάγκες και με δεδομένο ότι δεν πέφτουν και πολλές βροχές γενικότερα τα τελευταία χρόνια το πρόβλημα τείνει να γίνει εφιάλτης για το νησί.

Πλεον τα αποθέματα είναι ικανοποιητικά στο φράγμα και έτσι θα αντιμετωπιστούν καλύτερα οι ανάγκες για το καλοκαίρι που έρχεται.

Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο από το φράγμα της Μυκόνου μετά τις έντονες βροχοπτώσεις.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.