ΤΟΠΙΚΑ

Την υποψηφιότητα Ρουσουνέλου παρουσίασε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

Την υποψηφιότητα Ρουσουνέλου παρουσίασε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

Με το Γιώργο Ρουσουνέλο γνωριζόμαστε δεκαετίες, από τότε που ήταν γυναστής μου στο σχολείο. Η ζωή μας έφερε και πάλι κοντά τη στιγμή που έγινε ιδρυτικό μέλος στην ομάδα μας «Πρωτοβουλία δράσης». Από το 2014 μέχρι και σήμερα η παρουσία του ήταν καθοριστικός παράγοντας στην αναβάθμιση των σχολικών υποδομών στο νησί μας, μια προσπάθεια που φέρει σε μεγάλο μέρος το όνομα και την υπογραφή του. Να σημειώσω πως λειτούργησε επίσης αποτελεσματικά στο θέμα της στέγασης των εκπαιδευτικών. Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου υπήρξε εγγύηση ηρεμίας, δημοκρατικού πνεύματος και διαλόγου στη λειτουργία του θεσμού.
Μέσα από αυτή την πορεία σχέσης, είμαστε πια φίλοι, είμαστε οικογένεια, είμαστε Πρωτοβουλία Δράσης. Φίλε Γιώργο είσαι άξονας σταθερότητας για όλους μας.
#mykonselections2023 #protovouliadrasis #mayorofmykonos

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.