ΤΟΠΙΚΑ

«Είμαι αισιόδοξος και για τη φετινή μας παρουσία»

«Είμαι αισιόδοξος και για τη φετινή μας παρουσία»
Ο Πρόεδρος της Α.Ε. Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής

Ο Πρόεδρος της Α.Ε. Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Εύχομαι σε όλες τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς. Εκτίμησή μου είναι ότι φέτος με λιγότερους ομίλους και περισσότερες ομάδες σε κάθε έναν από αυτούς, ο ανταγωνισμός θα είναι ακόμα μεγαλύτερος. Είμαι βέβαιος ότι θα δούμε ωραία παιχνίδια και υψηλή ποιότητα ποδοσφαίρου. Ελπίζω η ΕΠΟ να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί ώστε να υπάρχει σωστή οργάνωση στο ιδιαίτερα δύσκολο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Όσο για την ομάδα μας την Α.Ε. Μυκόνου ως Διοίκηση κάναμε κινήσεις για την ενίσχυσή της ενώ παράλληλα κρατήσαμε τον βασικό κορμό της περσινής ομάδας που έκανε μια εξαιρετική πορεία. Είμαι αισιόδοξος και για τη φετινή μας παρουσία, αφού θεωρώ ότι έχουμε ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και ανταγωνιστικό σύνολο.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.