ΤΟΠΙΚΑ

Την Κυριακή η επιλογή μας είναι μόνο μια, το νησί μας

Την Κυριακή η επιλογή μας είναι μόνο μια, το νησί μας

Στις 8 Οκτώβριου επιλέγουμε Μύκονο!

Εκλέγουμε δημοκρατικά τους συμπολίτες μας που μπορούν και θέλουν να στελεχώσουν τη διοίκηση του Δήμου, χαράσσοντας και υλοποιώντας τις κατευθυντήριες γραμμές για τα επόμενα χρόνια.

Σε αυτές τις εκλογές δεν μετράμε το «σκορ» μιας αναμέτρησης τίτλου. Εδώ και τώρα, διαμορφώνουμε με τις επιλογές μας, τα πλαίσια ζωής μέσα στο περιβάλλον που ζούμε.
Σεβόμενοι την ιστορία και τις παραδόσεις μας, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της καθημερινότητας και κυρίως θεμελιώνοντας την παρακαταθήκη για ένα καλύτερο κοινό «αύριο».

Από τις 9 Οκτωβρίου θα ζούμε και πάλι όλοι Μαζί, Μαζί θα εργαζόμαστε, Μαζί θα αλληλεπιδρούμε. Οι ίδιοι άνθρωποι, φίλοι, συγγενείς, πελάτες, σύντροφοι, γνωστοί και άγνωστοι. Στον ίδιο τόπο, στην ίδια γή, στην ίδια κοινωνία. Μας ενώνουν πολλά, μας χωρίζουν ελάχιστα.

Είναι η ώρα να δώσουμε σε μας και στο νησί μας, τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που μας αξίζουν. Συνθέτοντας όχι διαιρώντας, ακούγοντας όχι φωνάζοντας, προτείνοντας όχι επιβάλλοντας. Οι αξίες μας δεν θα γίνουν οπισθοδρόμηση, οι παραδόσεις μας δεν θα κλειστούν σε μουσεία, τα «θέλω» μας δεν θα πνιγούν στο παρελθόν.

Ας γίνει οδηγός μας η ευθύνη, το μέσον μας η προσφορά και στόχος μας η βελτίωση.

Σεβόμαστε το διαφορετικό, αναδεικνύουμε το καινοτόμο, αναγνωρίζουμε την προσπάθεια, επιβραβεύουμε την συμμετοχή, βάζουμε τέλος στην Τοξικότητα.
Στηρίζουμε – ψηφίζουμε την Πρωτοβουλία Δράσης με δήμαρχο τον Κωνσταντίνος Κουκάς γιατί από αύριο… στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…!

Πάουλα Ειρήνη (Πάολα)
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.