ΤΟΠΙΚΑ

Νέο μοντέλο επιδότησης στους λογαριασμούς ρεύματος από το τέλος Οκτωβρίου

Νέο μοντέλο επιδότησης στους λογαριασμούς ρεύματος από το τέλος Οκτωβρίου
Το υπουργείο Ενέργειας πρόκειται να παρουσιάσει το νέο μοντέλο επιδότησης στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος σε 2-3 εβδομάδες.

Εως το τέλος Οκτωβρίου έρχεται το νέο μοντέλο επιδοτήσεων στους λογαριασμούς ρεύματος, σύμφωνα με τον υπουργό Ενέργειας Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας χθες στο συνέδριο INVESTGR, ο υπουργός εξήγησε πως στόχος της κυβέρνησης είναι οι επιδοτήσεις να γίνουν στοχευμένες και να έχουν όσο γίνεται μεγαλύτερο κοινωνικό αντίκτυπο.

Σε σχέση με τις τιμές φυσικού αερίου, ο Θεόδωρος Σκυλακάκη εξέφρασε την εκτίμηση πως οι διακυμάνσεις θα είναι πιο περιορισμένες από τα περσινά επίπεδα.

Μάλιστα, παρότι δεν απέκλεισε πιθανές απρόβλεπτες με μεγάλα σκαμπανεβάσματα διακυμάνσεις, τόνισε πως μακροχρόνια η πορεία των τιμών της ενέργειας θα είναι πτωτική, αφού η διείσδυση των ΑΠΕ σταδιακά θα μειώνει τις τιμές.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.