ΤΟΠΙΚΑ

Τιμή για τις Κυκλάδες η συνέχιση της θητείας του Γιάννη Βρούτση σε υπουργικό θώκο

Τιμή για τις Κυκλάδες η συνέχιση της θητείας του Γιάννη Βρούτση σε υπουργικό θώκο

Η ανανέωση της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού Kyriakos Mitsotakis στο πρόσωπό μου, στο «τιμόνι» του Αθλητισμού μας, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και τεράστια ευθύνη!
Συνεχίζουμε μεθοδικά τις πολιτικές μας για την ανάπτυξή του, με επίκεντρο τον πολίτη , τον αθλητή και την νέα γενιά του τόπου μας!
Δημιουργούμε ένα σύγχρονο , ασφαλές περιβάλλον, προσαρμοσμένο στις ψηφιακές προκλήσεις της νέας εποχής με την μεταρρύθμιση #e_Kouros και αναβαθμίζουμε τις υποδομές με προτεραιότητα την αναγέννηση των Ολυμπιακών μας Εγκαταστάσεων και τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα μας.
Όλοι μαζί -αθλητές, αθλούμενοι, παράγοντες, γονείς, αυτοδιοίκηση και εργαζόμενοι στο Υπουργείο Αθλητισμού – ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο μέλλον, για να πάμε τον Αθλητισμό και τη χώρα ακόμη ψηλότερα🇬🇷

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.