ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο – Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου

Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο – Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου

Οι ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι που «έφερε» η κακοκαιρία «Ωκεανίς» και φτάνουν έως τα 9 μποφόρ στο Αιγαίο, προκαλούν σοβαρά προβλήματα.

Σε ισχύ είναι το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό και τη Σαλαμίνα.

Το μοναδικό πλοίο που αναχώρησε ήταν το Blue Star 2 από τη Ρόδο, το οποίο θα πέρναγε από Σύρο τα ξημερώματα της Δευτέρας με προορισμό τον Πειραιά, ωστόσο τελικά το πλοίο έφτασε μέχρι την Λέρο όπου και παραμένει μέχρι να βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες.

Οι επιβάτες που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν καλό θα είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων λόγω των καιρικών συνθηκών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.