ΤΟΠΙΚΑ

Έξι χιλιάδες κεραυνοί στο Νότιο Αιγαίο την Κυριακή – Τρία νησιά των Κυκλάδων στις περιοχές με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

Έξι χιλιάδες κεραυνοί στο Νότιο Αιγαίο την Κυριακή – Τρία νησιά των Κυκλάδων στις περιοχές με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, τα οκτώ μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις 16:30 το απόγευμα της Κυριακής 24/02, παρουσιάζονται στον  παρακάτω Πίνακα, ενώ ιδιαίτερα έντονη είναι η ηλεκτρική δραστηριότητα στο Νότιο Αιγαίο, όπου από την αρχή της ημέρας έχουν καταγραφεί περίπου 6000 κεραυνοί, όπως μετρήθηκαν από το δίκτυο ανίχνευσης κεραυνών ΖΕΥΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr και παρουσιάζονται στον παρακάτω Χάρτη.

Ωκεανίς: Έντονα φαινόμενα στο Νότιο Αιγαίο και ιδιαίτερα στην Κρήτη

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, από τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 24/02/2019 μέχρι και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 25/02/2019 ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης.

Επισημαίνεται ότι τα εντονότερα φαινόμενα για ακόμα μία φορά θα εντοπίζονται στα δυτικά κυρίως τμήματα της Κρήτης όπου θα πέσουν μεγάλες ποσότητες βροχής, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί.

 

meteo.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.