ΤΟΠΙΚΑ

Θρασύτατος και προκλητικός ο Δικηγόρος που συνελήφθη γιατί έσπασε την καραντίνα

Θρασύτατος και προκλητικός ο Δικηγόρος που συνελήφθη γιατί έσπασε την καραντίνα
Αντί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη που σουλατσάριζε στα δικαστήρια στα αστυνομικά τμήματα ανάμεσα σε δικαστές και εισαγγελείς

Το θράσος, η αμετροέπεια και η προκλητική στάση και συμπεριφορά του Θεσσαλονικιού και όχι Μυκονιάτη δικηγόρου που συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Μυκόνου γιατί έσπασε την καραντίνα και ενώ έπρεπε να βρίσκεται σε ξενοδοχείο αναφοράς ενώ αυτός σουλατσάριζε στο νησί, δεν έχουν όρια.

Ο τύπος που μπαινοβγαίνει κατηγουρούμενος στα αστυνομικά τμήματα( πριν λίγο καιρό κατηγορήθηκε και για απόπειρα ανθρωποκτονίας) κουνάει το δάχτυλο στο MykonosVoice από το πρωί και απειλεί με μηνύσεις  για να μας κλείσει το στόμα για τα έργα και τις ημέρες του στη Μύκονο που είναι πολλά και για πολύ καιρό.

Η κοινωνία της Μυκόνου θα μάθει μέχρι τελείας για τον τύπο που απειλεί να κάνει μήνυση στο MykonosVoice  για διασπορά ψευδών ενώ ο ίδιος θέτει  σε κίνδυνο την δημόσια υγεία  απροκάλυπτα και συνειδητά.

Για τον τύπο που τολμάει και μιλάει για το δημοσίευμα που αποκάλυψε την περιφρόνηση του απέναντι στην δημόσια υγεία , την κοινωνία της Μυκόνου , συναδέλφους του δικηγόρους  και δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς της Σύρου καθώς σουλατσάριζε ανενόχλητος και στα δικαστήρια και στο αστυνομικό τμήμα  χωρίς να τηρεί το μέτρο που του επιβλήθηκε με βάση την απόφαση της αστυνομίας και το πρόστιμο.

Ο τύπος που πήγε για μαλλί( να καταγγείλει το κλαμπ Scorpios )και βγήκε κουρεμένος (τον πετσόκοψαν με πέντε χιλιάδες ευρώ πρόστιμο)και την κακουργηματική κατηγορία για διασπορά πανδημίας.

Με απίστευτο θράσος ο Δικηγόρος που έχει κατηγορηθεί πολλάκις στο νησί για διάφορες «ομορφιές» που έχει κάνει και που θα ενημερωθεί μια προς μια πλέον και ο τελευταίος κάτοικος της Μυκόνου στο εξής, υποκρίνεται πρωί πρωί Κυριακής  τάχα τον τιμητή της δημόσιας υγείας και  της εικόνας της Μυκόνου μετά από όλα αυτά που βγήκαν στην επιφάνεια χτες και που εξέθεσαν το νησί.

Αυτός που τα διακινδύνεψε και τα δυο και αντί να κρυφτεί στο ξενοδοχείο αναφοράς και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, μας κουνάει και το δάχτυλο ότι χτες Σαββατόβραδο και σήμερα Κυριακή μας έκανε μηνύσεις( πότε πρόλαβε και τις κατέθεσε χτες βράδυ;) φυσικά για να μας εκβιάσει να σταματήσουμε να γράφουμε τις αλήθειες

Εδώ όμως δεν περνάει το κόλπο και θα το καταλάβει σύντομα και ο τελευταίος.

Το MykonosVoice δεν εκβιάζεται και δεν απειλείται από κανένα και υπηρετεί τα συμφέροντα της κοινωνίας της Μυκόνου.

Ραντεβού στην δικαιοσύνη παρέα με τον φάκελο για τα έργα και τις ημέρες του δικηγόρου στο νησί μαζί  με όλους τους επιφανείς πολίτες της Μυκόνου, επιχειρηματίες, τοπικούς άρχοντες και απλούς πολίτες που έχουν υποστεί τα πάνδεινα καιρό τώρα γιατί η αλήθεια βγαίνει πάντα στην επιφάνεια.

ΥΓ1: Αλήθεια η διοίκηση του Πρωτοδικείου και της εισαγγελίας ΣΥΡΟΥ πρόκειται να λάβουν μέτρα προληπτικά για την υγεία των δικαστικών λειτουργών , των πολιτών και των δικηγόρων μετά την εμφάνιση του δικηγόρου Θεσσαλονίκης  στο Μέγαρο την Πέμπτη καθώς και πειθαρχικά  για τον ίδιο τον ασυνείδητο παραβάτη;

ΥΓ2: Πόσες φορές τον έχουν τιμωρήσει τα δικαστήρια για επιθέσεις και απειλές ;

Τα καλύτερα έρχονται…

MykonosVoice.gr

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.