ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Θλίψη! Πέθανε γνωστός τραγουδιστής των Κυκλάδων

Θλίψη! Πέθανε γνωστός τραγουδιστής των Κυκλάδων
Ο αγαπημένος Ναξιώτης τραγουδιστής, Χρήστος Τσελέντης άφησε την τελευταία πνοή…

Είχε διανύσει τη δική του πορεία στον χώρο του Νησιώτικου τραγουδιού . Η Είδηση του θανάτου του προκάλεσε Θλίψη στην κοινωνία της Νάξου και των Κυκλάδων.

Ο αγαπημένος Ναξιώτης τραγουδιστής, Χρήστος Τσελέντης άφησε την τελευταία πνοή…αφήνοντας πίσω του πλούσια παρακαταθήκη. 

O Xρήστος Τσελέντης,γεννήθηκε στον Κυνήδαρο της Νάξου,ένα χωριό με πλούσια μουσικοχορευτική παράδοση.Παιδί οκταμελούς οικογένειας χωρίς ιδιαίτερες μουσικές καταβολές,παρά μόνο αυτές του χωριού,καταπιάστηκε πολύ νωρίς με το βιολί,για το οποίο νιώθει μεγάλη αγάπη.Μικρός ακόμη,ξεκινά μαθήματα με τον Σταματογιάννη στην Απείρανθο,μετά συνεχίζει μόνος για ένα διάστημα,και αργότερα κοντά στον Στάθη Κουκουλάρη,για πολλά χρόνια,και σαν συνεργάτης αργότερα.Δεν ασχολήθηκε ποτέ βιοποριστικά με τη μουσική,μα ήταν πάντα κοντά σε συλλόγους,σε γιορτές φίλων,κι αργότερα άρχισε να εμφανίζεται πιο μαζικά και οργανωμένα,μπροστά σε κοινό.

Η εντεκάχρονη θητεία του σαν πρόεδρος του συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου,τον έφερε πολύ κοντά σε εκδηλώσεις,βγαίνοντας μπροστά σε περισσότερο κόσμο και σαν τραγουδιστής.Συνόδεψε διάφορα χορευτικά,όπως και του συλλόγου του,σε χώρες του εξωτερικού,ενώ για εφτά χρόνια δούλεψε με το συγκρότημα της Δώρας Στράτου παίζοντας βιολί και τραγουδώντας.Στην πορεία του έρχεται και η πρώτη δισκογραφική δουλειά με τίτλο στο» Αιγαίο ξημερώνει» σε μουσική Στάθη Κουκουλάρη,και πολλούς άξιους στιχουργούς.

Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.