ΤΟΠΙΚΑ

Θετικό το φιλικό τεστ προετοιμασίας για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Θετικό το φιλικό τεστ προετοιμασίας για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Το πρώτο σημαντικό φιλικό ματς λίγες μέρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ που έκανε πολλές αλλαγές και πειραματισμούς στα Σπάτα απέναντι στον τοπικό Αήττητο και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1, μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως θετικό.

Ωραία μπάλα και αυτοματισμοί από την ομάδα της Μυκόνου κατά διαστήματα.

Για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ το σκορ άνοιξε στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου, ο Κωνσταντινίδης πάσαρε και ο Κώστας Μπανούσης με ωραία ενέργεια  μέσα στην περιοχή έκανε το 0-1 για να ισοφαρίσει ο Στέλιος Σερέπας λίγη ώρα αργότερα με κεφαλιά  μέσα από την περιοχή.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό παρά τις πολλές αλλαγές που έκαναν οι προπονητές και των δυο ομάδων που χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους.

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.