ΤΟΠΙΚΑ

Θερμές ευχαριστίες του λιμενικού σώματος στο Δήμο Μυκόνου

Θερμές ευχαριστίες του λιμενικού σώματος στο Δήμο Μυκόνου

Συγχαρητήρια επιστολή στον Δήμαρχο Μυκόνου απέστειλε ο Προϊστάμενος της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου, για τη διάθεση χώρου φιλοξενίας, καθώς και για την κινητοποίηση προς εξεύρεση εθελοντών για την προσφορά αγαθών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρουχισμός, φάρμακα) στους επιβαίνοντες, που διασώθηκαν από την προσάραξη ακυβέρνητου ιστιοφόρου σκάφους στη νησίδα «Άγιος Γεώργιος-Μπάος».

Επισημαίνεται ότι η έγκαιρη επέμβαση του Λιμενικού,καθώς και η περίθαλψη των ναυαγών αποτελεί άλλο ένα δείγμα του επαγγελματισμού, της υπευθυνότητας, αλλά και του ανθρωπισμού των αρχών,αλλά και συνολικά της Μυκονιάτικης κοινωνίας.

Τις θερμές τους ευχαριστίες εξέφρασαν με ανακοίνωση οι άνθρωποι του Λιμενικού σώματος για τον τρόπο αντιμετώπισης του ναυαγίου των μεταναστών και την βοήθεια που παρείχαν.

«Δια της παρούσης ως Προϊστάμενος της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου, επιθυμώ να εκφράσω τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μου για την άμεση ανταπόκρισή σας στο περιστατικό διάσωσης εκατόν οκτώ (108) ατόμων – ναυαγών της 19ης Ιουνίου 2022.

Ειδικότερα, η μέριμνά σας για τη διάθεση χώρου φιλοξενίας καθώς και για την κινητοποίηση προς εξεύρεση εθελοντών για την προσφορά αγαθών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρουχισμός, φάρμακα) στους επιβαίνοντες, που διασώθηκαν από την προσάραξη ακυβέρνητου ιστιοφόρου σκάφους στη νησίδα «Άγιος Γεώργιος-Μπάος», συνέβαλε τα μέγιστα στο δύσκολο έργο της Υπηρεσίας μας.

Με τις πράξεις σας επιδείξατε με ανιδιοτέλεια, για ακόμη μία φορά, ευαισθησία και αλληλεγγύη απέναντι στους συνανθρώπους.»

Ο Λιμενάρχης Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΚΤΕΝΑΣ Μιχαήλ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.