Ο εκλεκτός εκτός απροόπτου για την θέση στον πάγκο της ομάδας για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ  θα είναι ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Γιάννης Τζήμας ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο λαρισαϊκό μπάσκετ, όπως όλα δείχνουν έρχεται να αναλάβει τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Οι διαπραγματεύσεις με τον Βαγγέλη Ζιαγκο δεν ολοκληρώθηκαν καθώς δεν κατάφερε να λύσει το συμβόλαιο του με την Ουγγρική ομάδα και έτσι οι άνθρωποι της ομάδας στράφηκαν στην κίνηση Τζήμα  που φυσικά είναι από το πάνω ράφι.

Ο Γιάννης  Τζήμας ο οποίος έχει να εργαστεί ως πρώτος προπονητής από το 2019 και τον ΑΣ Καρδίτσας. Στη συνέχεια βρέθηκε στον Ερμή Αγιάς και μετέπειτα Λάρισα BC ως τεχνικός διευθυντής, και πλέον φαντάζει έτοιμος για το επόμενο του βήμα, όντας ένας από τους προπονητές με τεράστια εμπειρία στους πάγκους.

Με πλούσια πορεία ο Τζήμας σε  ρόλο τζένεραλ μάνατζερ (επί ημερών Κεραμιδά), προωθήθηκε ως βοηθός προπονητή (επί ημερών Φραγκιά), παρέμεινε στη θέση του ως το τέλος (επί ημερών Αγγέλου) και τώρα μετά την μεγάλη του πορεία έρχεται στην Μύκονο.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος έχει… ένσημα στο πρωτάθλημα της Α1, αναμένεται να επικεντρωθεί στο να χτίσει μια ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Β´Εθνική.