ΤΟΠΙΚΑ

«Θεωρούμε αυτονόητη την ψήφο κατά συνείδηση στις 2 Ιουνίου»

«Θεωρούμε αυτονόητη την ψήφο κατά συνείδηση στις 2 Ιουνίου»
Θέση παίρνει ο συνδυασμός Μαζί για τη Μύκονο ενόψει ρεβάνς των εκλογών της Κυριακής

Ανακοίνωση αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής αλλά και προθέσεις για τις επαναληπτικές εξέδωσε ο συνδυασμός Μαζί για τη Μύκονο.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας, που μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους και μας έδωσαν εντολή για ισχυρή αντιπολίτευση.
Σε ένα ιδιαίτερα πολωμένο πολιτικό περιβάλλον, πραγματοποιήσαμε έναν αξιοπρεπή, καθαρό και έντιμο προεκλογικό αγώνα!
Το ποσοστό του 13%, οδηγεί σε 4 εκλεγμένους σύμβουλους της παράταξης ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ και μας δίνει την δυνατότητα να δυναμώσουμε τον έλεγχο και την πίεση ώστε να υπερασπιστούμε τους πολλούς και όχι τους λίγους. Γνωρίζετε ότι η δική μας ψήφος στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν θα αλλάξει κατεύθυνση.
Με ειλικρίνεια και σθένος δεσμευόμαστε απροσκύνητα ότι θα αγωνιστούμε για τις αξίες και τις αρχές μας με απόλυτο γνώμονα την Μύκονο.
Το κριτήριο για την εκλογή του δημάρχου την επόμενη Κυριακή, ας είναι υπέρ του τόπου, επιλέγοντας τελικά εκείνον που θα μπορέσει να εργαστεί ανοιχτά και δημοκρατικά, να συνθέσει και να συνεργαστεί χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις. Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση!
Ως εκ τούτου θεωρούμε αυτονόητη την ψήφο κατά συνείδηση στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 2 Ιουνίου.
Ας είναι απόλυτο το δικαίωμα της ελευθερίας της ψήφου. Αυτό υπερασπιζόμαστε, αυτό πιστεύουμε κι ας είναι αυτό που τελικά θα ορίσει το μέλλον του νησιού μας.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.