ΤΟΠΙΚΑ

«Θέλουμε να προετοιμάσουμε την νέα γενιά να ξέρει να διεκδικεί και να αγωνίζεται»

«Θέλουμε να προετοιμάσουμε την νέα γενιά να ξέρει να διεκδικεί και να αγωνίζεται»
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς αναφέρθηκε στο μπασκετικό καμπ και στην συνάντηση με τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Μια εγκάρδια συνομιλία είχε με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς στο πλαίσιο του μπασκετικού καμπ που έγινε στο νησί.

«Με βραβεύσεις των παιδιών και των επίτιμων προσκεκλημένων έκλεισε το ιδιαίτερα επιτυχημένο στο ξεκίνημά του 3ήμερο καλαθοσφαίρισης του Δήμου Μυκόνου, 1st Mýkonos Basketball Camp 2-3-4 Ιουλίου 2021.

Τα παιδιά είδαν από κοντά αθλητικά τους πρότυπα, μίλησαν μαζί τους, ανακάλυψαν τεχνικές και κυρίως όπως τόνισε «ο μύθος» Παναγιώτης Γιαννάκης έμαθαν πως ο καλύτερος προπονητής είναι ο αντίπαλος.
Τα παιδιά μας μοίρασαν συγκίνηση και ελπίδα. Είναι το μέλλον μας. Και εμείς, ως Δημοτική Αρχή, αυτό το μέλλον το βλέπουμε ως αντίπαλο δέος και ευθύνη ώστε να γίνουμε καλύτεροι στο παρόν, και να προετοιμάσουμε μια νέα γενιά που θα ξέρει να αγωνίζεται και να διεκδικεί. Τρίποντο οι διοργανωτές, οι συντελεστές και οι συμμετέχοντες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.