ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Έρχεται σήμερα στην Μύκονο ο σταρ της Παρί Κιλιάν Μπαμπέ

Έρχεται σήμερα στην Μύκονο ο σταρ της Παρί Κιλιάν Μπαμπέ

Ο σταρ της Παρί έρχεται σήμερα στο νησί των ανέμων που ζει μέρες τρελών πάρτι με σεΐχηδες και καλλονές που διασκεδάζουν πάνω στα τραπέζια πίνοντας ροζέ Moët ενώ δυο Wrangler που δέχτηκαν μετατροπές στις ΗΠΑ κλέβουν τα βλέμματα.

Σήμερα αναμένεται ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμένκαι της Εθνικής Γαλλίας Κιλιάν Μπαπέ για διακοπές ενώ θα μπορούσε να στηθεί και ένα φιλικό με τόσους ποδοσφαιριστές που είναι στο νησί, Mάρκο Μποριέλο και Μίραλεμ Πιάνιτς μαζί με πολυπληθή παρέα γιόρτασαν τα γενέθλια ενός φίλου τους  χορεύοντας όρθιοι μετά το εορταστικό δείπνο, την ίδια στιγμή που στην Μύκονο μπορείς να δεις τα πάντα.

Ακόμη και «μεταλλαγμένα» τζιπ Wrangler που υπέστησαν ειδικές μετατροπές στην Αμερική από εταιρεία που ειδικεύεται σε αυτό τον τομέα, με κόστος 150.000 ευρώ, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανήκουν σε δυο Έλληνες επιχειρηματίες.

πηγη protothema.gr

tzip_1
tzip_2
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.