ΤΟΠΙΚΑ

Κόκκινος: “Περίεργη ακύρωση διαγωνισμού για προμήθεια RAPID TEST στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου”

Κόκκινος: “Περίεργη ακύρωση διαγωνισμού για προμήθεια RAPID TEST στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου”

Έχουμε κατ επανάληψη καταθέσει δημόσια ερωτήματα και την πολιτική κριτική μας για διαγωνισμούς και αναθέσεις που πραγματοποιούνται με δημόσιο χρήμα στην Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου και γεννούν εύλογες απορίες την ώρα που η κοινωνία μας υποφέρει!
Ιδού τα τελευταία” αξιοπερίεργα” για διαδικασίες που υλοποιεί η ηγεσία της Π. Ν. Α. και δεν απαντά στα θέματα που έχει ευθύνη!

Στις 24.6.21 καταληκτική ημερομηνία διαγωνισμού για προμήθεια 42.770 RAPID TEST αξίας 213.850€ και ενώ κατατέθηκαν οι προσφορές… ακυρωνεται η διαδικασία!
Η δικαιολογία ήταν ότι έπρεπε ξαφνικά  να αλλάξουν” οι “τεχνικές προδιαγραφές”….. Η ηγεσία της Π. Ν. Α. σιωπά στα δίκαια ερωτήματα που γεννιούνται όπως :

Α) Γιατί δεν άλλαζαν τις” τεχνικές προδιαγραφές” πριν κατατεθούν οι προσφορές  από τις εταιρείες;

Β) Πόσες και ποιες εταιρείες έδειξαν ενδιαφέρον?” Ενοχλούσε “κάποια με την συμμετοχή της;

Γ) Πού και πότε  θα διαθέσουν τόσες χιλιάδες RAPID TESTS? Θυμίζουμε ότι η κρίσιμη τουριστική περίοδο έχει πλέον  ξεκινήσει και ο ΕΟΔΥ συνεχίζει τους ελέγχους!

Δ) Ποιος έκανε το “λάθος” στο διαγωνισμό? Υπάλληλος ή έχει εμπλακεί  πολιτικό πρόσωπο;

Επίσης :
-Διαθέτουν το ποσό των 16.129€ +Φ. Π. Α.
για διαχείριση των μέσων “κοινωνικής δικτύωσης της Π. Ν. Α” (Facebook “και” Instagram “και μέχρι 31.12.21)) στα πλαίσια της Τουριστικής Προβολής των νησιών μας!!!
Την ώρα που η κοινωνία μας υποφέρει αντί το δημόσιο χρήμα να επιστρέψει με ουσιαστικές και καθαρές αναπτυξιακές δράσεις σε αυτήν από την ηγεσία της Π. Ν. Α. και τον Περιφερειάρχη  κ. Χατζημάρκο, τα δίνουν με αναθέσεις σε πρόσωπο ή εταιρεία που θα αμοιβεται με 4.000€ μηνιαίως! Τα ερώτηματα  που “γεννιούνται” είναι  τα εξής :

Α) Γιατί δεν διαχειρίζονται  τα “κοινωνικά δίκτυα” της Π. Ν.Α. οι αρκετοί και καλά αμοιβομενοι – με λεφτά του Ελληνικού λαού – δημοσιογράφοι του” περιβόητου” Γραφείου Τύπου της Π. Ν. Α.?

Β) Γιατί δεν τα διαχειρίζονται  οι υπάλληλοι της αρμόδιας διεύθυνσης της Π. Ν. Α.?

Γ) Διανύουμε τον μήνα Ιούλιο και η τουριστική περίοδο είναι δύσκολη. Οι διαδικασίες για προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος μέσω των “κοινωνικών δικτύων” έπρεπε ήδη να είχε ξεκινήσει και όχι να ψάχνει  να “χρυσοπληρωσει” με λεφτά από το υστέρημά του Έλληνα φορολογούμενου η ηγεσία της Π.Ν.Α. άτομο να τα διαχειριστεί κατόπιν…” εορτής “!

Τους καλούμε να απαντήσουν υπεύθυνα και ουσιαστικά…. Όσο τους διακρίνει πολιτική “μουγκαμαρα” τόσο τα προβλήματα θα μεγαλώσουν για τον” κρυπτομενο” στα δύσκολα κ. Χατζημάρκο και την παρέα του…. Θυμίζουμε ότι δεν έχουν απαντήσει και… ποιος/α ευθύνεται για την  “περίεργη “προσπάθεια χρηματοδότησης με πόσο 3. 100 € +Φ. Π. Α.  ανεκδότου περιοδικού της Μυκόνου που ματαίωσε την υπογραφή σύμβασης η δικιά μας δημόσια παρέμβαση!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 
Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” –
Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου – Αντιπροεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝ. Π Ε.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.