ΤΟΠΙΚΑ

«Θέλω να παραμείνει η Μυκονος πρωταγωνίστρια ως διεθνής προορισμός»

«Θέλω να παραμείνει η Μυκονος πρωταγωνίστρια ως διεθνής προορισμός»

Μεγάλη δισέλιδη συνέντευξη στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για όλα τα θέματα της Μυκόνου έδωσε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς και αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στα ζητήματα:

«Θέλω η Μύκονος να είναι το πρώτο νησί σε όλο τον κόσμο που θα απαντήσει με πειστικό και πρακτικά εφαρμόσιμο τρόπο στο πρόβλημα της άλογης ανάπτυξης που αντιμετωπίζουν πολλοί διεθνείς προορισμοί.

Μια Μύκονο που επιτέλους θα προστατεύει το περιβάλλον της και θα απαιτεί όλο και μεγαλύτερο σεβασμό στις αρετές της και την προστασία της φυσιογνωμίας της.

Θέλω να παραμείνει πρωταγωνίστρια ως διεθνής τουριστικός προορισμός και θέλω να μετεξελιχθεί και σε έναν κορυφαίο πολιτιστικό προορισμό, κάτι που εκτιμώ ότι είναι απολύτως εφικτό με βάση τον παραδοσιακό οικισμό της χώρας, τη Δήλο και τη Ρήνεια.»
Μερικές από τις ατάκες του δημάρχου.ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.