BUSINESS

Θέλει να επενδύσει στη Μύκονο ο Ταϊλανδός

Θέλει να επενδύσει στη Μύκονο ο Ταϊλανδός
Με την αγορά του Παναθηναϊκού ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας σχεδιάζει να επενδύσει στη Μύκονο

 

Επενδύσεις στη Μύκονο θέλει να κάνει ο Ταϊλανδός που ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Παναθηναϊκό

Τέσσερα επενδυτικά πλάνα φέρεται να έχει στην ατζέντα του ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Παναθηναϊκό,  Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, καθώς και η Pan Asia, προκειμένου να κάνουν είσοδο στην ελληνική αγορά σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών.

Η πρώτη επένδυση, όπως είναι ευρέως γνωστό, είναι η αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό.  Ωστόσο, το συγκεκριμένο deal φαίνεται πως εξαρτάται από την εξέλιξη και την τύχη που θα έχουν οι υπόλοιπες τρεις επενδύσεις που έχει στο μυαλό του ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας.

Συγκεκριμένα, προτίθεται να αγοράσει την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης , αλλά και την δραστηριοποίησή του στο χώρο του τουρισμού, ο οποίος είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρος στην Ελλάδα. Έτσι, το πλάνο του Ταϊλανδού περιλαμβάνει την αγορά σημαντικών εκτάσεων για δημιουργία τουριστικών μονάδων τόσο στην Μύκονο όσο και στη Μεσσηνία.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αναμένονται θετικές ή αρνητικές εξελίξεις στα επενδυτικά σχέδια του Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος περιμένει τις κατάλληλες εγγυήσεις και άδειες από την κυβέρνηση και τον κρατικό μηχανισμό ώστε να προχωρήσει το πλάνο του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.