ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συλλήψεις για παραχάραξη στη Μύκονο

Συλλήψεις για παραχάραξη στη Μύκονο
Πολλά τα κρούσματα και αναστάτωση στους πολίτες

Συνελήφθησαν, στις 2 και 3-7-2018 στην Μύκονο και στην Σαντορίνη αντίστοιχα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαπές ηλικίας 21 και 28 ετών, για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Ειδικότερα, η 28χρονη στις 27-6-2018 απέστειλε πακέτο από το νησί της Σαντορίνης, μέσω εταιρείας Ταχυμεταφορών, με τελικό αποδέκτη την 21χρονη στη Μύκονο, ο οποίος περιείχε -138- παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των -100- ευρώ.

Μετά την παραλαβή του πακέτου στις 2-7-2018, από υποκατάστημα στο νησί της Μυκόνου, η 21χρονη συνελήφθη, ενώ έπειτα από έρευνα εντοπίσθηκε στην Σαντορίνη και η 28χρονη και συνελήφθη.

Στην οικία της 28χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον τρία -3- παραχαραγμένα χαρτονομίσματα.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου
koinignomi.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.