ΤΟΠΙΚΑ

Θα πάει μακριά η χρήση της μάσκας στα πλοία

Θα πάει μακριά η χρήση της μάσκας στα πλοία

Η σταδιακή άρση των μέτρων προστασίας από την 1η Μαϊου και οι επόμενες που θα ακολουθήσουν εντός του καλοκαιριού, δεν αναμένεται να φέρουν κάποια αλλαγή αναφορικά με την υποχρεωτικότητα στη χρήση μάσκας στα μέσα μεταφοράς.

Αυτό φυσικά θα συνεχίσει να ισχύει και για τα ταξίδια με πλοίο, όπου η προστατευτική μάσκα θα συνεχίσει να είναι υποχρεωτική για τους επιβάτες σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Έτσι, για το συγκεκριμένο μέτρο δεν προβλέπεται να υπάρξει η παραμικρή αλλαγή όχι μόνο εντός της θερινής περιόδου που βρίσκεται μπροστά μας, αλλά είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει να ισχύει και για τον επόμενο χειμώνα.

Το διαφορετικό το οποίο ισχύει πλέον για τα πλοία σε σχέση με την περασμένη τουριστική περίοδο, είναι η δυνατότητα που έχουν οι ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις να εκμεταλλεύονται με απόλυτη πληρώτητα τα ταξίδια, εξυπηρετώντας καλύτερα την επιβατική κίνηση και εξασφαλίζοντας περισσότερα έσοδα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.