ΤΟΠΙΚΑ

Θα ξεχειμωνιάσουν στα εξοχικά τους στη Μύκονο

Θα ξεχειμωνιάσουν στα εξοχικά τους στη Μύκονο
Στο καράβι από το πρωί πολλοί που θέλουν να εκμεταλλευτούν την συγκυρία και να περάσουν το lockdown στη Μύκονο

Στις Κυκλάδες θα περάσει το διάστημα της καραντίνας μερίδα απόδημων νησιωτών, οι οποίοι προετοιμάζονται να περάσουν ακόμη και ολόκληρη τη χειμερινή περίοδο στο εξοχικό τους σπίτι και όχι στη βασική τους κατοικία.

Κάποιοι είχαν κάνει ήδη τις επιλογές τους από το καλοκαίρι, κάποιοι άλλοι πήραν την απόφαση βλέποντας ότι το δεύτερο κύμα της πανδημίας στην Ελλάδα θα είναι εμφανώς μεγαλύτερο από το πρώτο, καθώς τα κρούσματα αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς και ήδη το σύστημα υγείας βρίσκεται στα όριά του.

Έτσι, δεν είναι λίγοι οι πολίτες που εγκατέλειψαν την Αττική ή άλλα αστικά κέντρα και βρήκαν «καταφύγιο» στα εξοχικά τους στις Κυκλάδες προκειμένου να περάσουν στα νησιά το φετινό χειμώνα. Πρόκειται, κυρίως, για συνταξιούχους και γενικότερα για άτομα τα οποία έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν μακριά από τη βάση τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.