ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Θα φτάσει μέχρι και τα 2,5 ευρώ η βενζίνη στις Κυκλάδες

Θα φτάσει μέχρι και τα 2,5 ευρώ η βενζίνη στις Κυκλάδες

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο τιμών, οι τιμές της αμόλυβδης έχουν ξεπεράσει ήδη το 2,10 ευρώ το λίτρο ενώ υπάρχουν φόβοι ότι οι τιμές θα προσεγγίσουν τα 2,5 ευρώ.

Από το ξεκίνημα της ενεργειακής κρίσης, η ακριβότερη τιμή των καυσίμων πανελλαδικά εντοπίζεται στο νομό Κυκλάδων και δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι σε αυτό.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία επιβαρύνει πάρα πολύ την τιμή. Οι διεθνείς τιμές του αργού ανεβαίνουν αλματωδώς και οι αυξήσεις είναι πολύ μεγάλες σε καθημερινή βάση, την ώρα που στα μεγάλα αστικά κέντρα είναι η τιμή είναι ήδη μια ανάσα από τα 2 ευρώ.

Στις Κυκλάδες, είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε φορά που έρχονται νέες προμήθειες από το κέντρο στα πρατήρια καυσίμων των νησιών, οι τιμές αυξάνονται, είτε πρόκειται για βενζίνη, είτε για diesel ή για πετρέλαιο θέρμανσης.

Δυστυχώς, το συγκεκριμένο φαινόμενο δεν αναμένεται να αλλάξει άμεσα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.