ΤΟΠΙΚΑ

«Φουλ επίθεση» Φλώριου Ασημομύτη για τα κακώς κείμενα στο οδικό δίκτυο του νησιού

«Φουλ επίθεση» Φλώριου Ασημομύτη για τα κακώς κείμενα στο οδικό δίκτυο του νησιού
Ευθείες βολές από τον γνωστό επιχειρηματία του νησιού για την κατάσταση των δρόμων στο νησί και «καταγγελία» για τα 5εκ ευρώ που δόθηκαν

Με μια ακόμη τοποθέτηση του με άκρως καταγγελτικό λόγο ο Φλώριος Ασημομύτης μέσα σε λίγα 24ωρα για ακόμη μια φορά κάνει αισθητή την παρουσία του στα τοπικά θέματα του νησιού.

Με ανάρτηση του στο Διαδίκτυο καταγγέλει τα «κακώς κείμενα» αναφορικά με το οδικό δίκτυο και αφήνει αιχμές για ένα ποσό 5 εκατομμυρίων ευρώ που όπως ο ίδιος λέει έχει ήδη δαπανηθεί και με τους δρόμους την ίδια ώρα να είναι σε άσχημη κατάσταση.

Στην αναφορά του καταφέρεται ανοιχτά και εναντίον όλων όσοι κατέχουν θέσεις εξουσίας.

Γράφει χαρακτηριστικά:

«Το πρόβλημα ξεκινάει απο τη στιγμή που η αξια τις καρέκλας είναι μεγαλύτερη απο την αξια των ανθρώπων που κάθονται σε αυτήν…Δυστυχώς 5εκ δόθηκαν για τους δρόμους μας …»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.