ΤΟΠΙΚΑ

Τέσσερις συλλήψεις στη Μύκονο στο πλαίσιο ελέγχων για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης

Τέσσερις συλλήψεις στη Μύκονο στο πλαίσιο ελέγχων για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης

Συνελήφθησαν χθες (Δευτέρα 10 Απριλίου 2023) στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τέσσερις αλλοδαποί στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης καταγγελιών και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης.
Σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες και ειδικότερα στη μια περίπτωση προέκυψε ότι, δύο αλλοδαποί προέβαιναν σε οικοδομικές εργασίες ενώ ίσχυε διακοπή οποιασδήποτε κατασκευαστικής ενέργειας. Επιπρόσθετα, ένας από αυτούς διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκαν.

Στην άλλη περίπτωση διαπιστώθηκε ότι, δύο αλλοδαποί απασχολούνταν σε οικοδομικές εργασίες ωστόσο δεν διέθεταν δικαίωμα πρόσβασης στην αγορά εργασίας.

Σε βάρος των αλλοδαπών που διέμεναν και εργάζονταν παράνομα κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής στη χώρα τους. Για τις διαπιστωθείσες παραβάσεις ενημερώθηκαν οι συναρμόδιες Υπηρεσίες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.