ΤΟΠΙΚΑ

Τεράστια τιμή για την Μύκονο η παρουσία του δημάρχου της

Τεράστια τιμή για την Μύκονο η παρουσία του δημάρχου της
Στη μεγάλη εκδήλωση της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης ο δήμαρχος Μυκόνου

Στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ολυμπίου Διός, σε μια εξαιρετική πολιτιστική εκδήλωση της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης, στην οποία παραβρέθηκε  η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελαρροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συμμετείχε ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς.

Όπως δήλωσε ο κ. Κουκάς: “Ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας στο Κογκρέσο Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, μαζί με τους άλλους συναδέλφους, θα συνεργαστούμε με την Ελληνική Κυβέρνηση για την ανάδειξη της πολιτιστικής διάστασης της Ελληνικής Προεδρίας και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του κράτους δικαίου και της δημοκρατίας την εποχή της πανδημίας“.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.