ΤΟΠΙΚΑ

«Αδιαπραγμάτευτη επιλογή μας να στηρίζουμε το Κέντρο Υγείας και τους νοσηλευτές»

«Αδιαπραγμάτευτη επιλογή μας να στηρίζουμε το Κέντρο Υγείας και τους νοσηλευτές»
Στο πλαίσιο των σημαντικών αποφάσεων για την θωράκιση από την πανδημία ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς τόνισε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια

Με την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας με μοριακό αναλυτή και τον διπλασιασμό των επιδομάτων των εργαζομένων η δημοτική αρχή συνεχίζει την τιτάνια προσπάθεια που ξεκίνησε από την αρχή της πανδημίας ώστε να θωρακίσει την Μύκονο.

Στο πλαίσιο των σημαντικών αποφάσεων ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς τόνισε:
«Η ουσιαστική και διαχρονική στήριξη του Κέντρου Υγείας, αλλά και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού αποτελεί μια αδιαπραγμάτευτη επιλογή της Δημοτικής μας αρχής. Μια επιλογή για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες μας, αλλά και στους επισκέπτες μας. Ειδικά τους τελευταίους τέσσερις μήνες και με στόχο τη μέγιστη θωράκιση απέναντι στην πανδημία έχουμε ενισχύσει ακόμα περισσότερο το Κέντρο Υγείας με το απαραίτητο ιατρικό και υγειονομικό εξοπλισμό. Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση συνεχίζουμε την προσπάθεια αυτή και προγραμματίζουμε και επιπλέον δράσεις για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.