ΤΟΠΙΚΑ

Τεράστια η τιμή για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Τεράστια η τιμή για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Μοναδική στιγμή για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ καθώς υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο δυο δικά του παιδιά.

Τεράστια τιμή και αναγνώριση για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ καθώς και ηθική δικαίωση για τον άνθρωπο που τους πίστεψε όσο κανεις άλλος και τους βοήθησε,τον πρόεδρο Αλέκο Κουκά,αποτελεί η υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τον Αήττητο Σπάτων για τον Χρήστο Ράγια και τον Ντένις Χιλάι.

Τα δυο παιδιά που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ είναι οι πρώτοι που οι κόποι τους ανταμείβονται και γίνονται επαγγελματίες.

Μεγάλη η χαρά και των ανθρώπων του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ καθώς οι κόποι τους πιάνουν τόπο και αυτό γιατί δυο δικά τους παιδιά από την ακαδημία έφτασαν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Δειγμα ότι η προσπάθεια δεν πήγε χαμένη και παράδειγμα για τα μικρότερα παιδιά που αγωνίζονται στις ακαδημίες πρότυπο όπως εξελίσσονται της ομάδας του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του Ράγια και του Χιλάι έπαιξε η στήριξη στα δυο παιδιά του προέδρου Αλέκου Κουκά που τους έχει βοηθήσει τα μέγιστα ως συμπαραστάτης τους στην δύσκολη προσπάθεια στον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.