ΤΟΠΙΚΑ

Βόμβα Μεγατόνων στο ποδόσφαιρο των ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Βόμβα Μεγατόνων στο ποδόσφαιρο των ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Μια ανάσα από το να φορέσει την φανέλα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ το μεγαλύτερο όνομα που έχει αποκτήσει ομάδα στις ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μια τεράστια μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά έχει στα σκαριά ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ έπειτα από τις συντονισμένες ενέργειες του προέδρου του Αλέκου Κουκά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στη Μύκονο έφτασε από το πρωί της Τετάρτη ο Σίλβα Πίντο Βραζιλιάνος επιθετικός με θητείες στον ΑΡΗ και την ΛΑΜΙΑ μόλις πριν λίγο καιρό.

Φετος ο ποδοσφαιριστής άνηκε στον ΑΠΕ Λαγκαδά που ανήκει στην Γ’ Εθνική ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει και την περσινή σεζόν από τον Άρη.

Σε 52 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Λαμίας πέτυχε 17 γκολ ενώ έχει περάσει και από Εθνικό Αχνας.

Ο Πίντο που αναμένεται να περάσει ιατρικά τεστ και να προπονηθεί με τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ αν τελικά αποκτηθεί θα πρόκειται για την μεγαλύτερη μετακίνηση παίκτη που έχει γίνει στο ποδόσφαιρο στις  ΚΥΚΛΑΔΕΣ καθώς πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που είναι σχεδόν εν ενέργεια σε ομάδες πρώτης και δεύτερης εθνικής στην ΕΛΛΑΔΑ καθώς είναι 28 ετών και σε πολύ καλή  αγωνιστική κατάσταση και ηλικία.

Ο πρόεδρος του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέκος Κουκάς κλέβει την παράσταση για ακόμη μια φορά στο ποδόσφαιρο των ΚΥΚΛΑΔΩΝ με την κίνηση του αυτή θέλοντας να ενισχύσει τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ εν όψει της συνέχειας και αλλάζει αρδην την εικόνα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ καθώς η διαφαινόμενη απόκτηση του Πιντο είναι μια από τις μεγαλύτερες κινήσεις που έχουν γινει.

Η μεταγραφή πρόκειται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες και ο Βραζιλιανος να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.