ΤΟΠΙΚΑ

Τέλος το Aqua Jewel από τις Κυκλάδες. Ναυλώθηκε στις Αζόρες. Το Αλεξάνδρα Λ. στη θέση του

Τέλος το Aqua Jewel από τις Κυκλάδες. Ναυλώθηκε στις Αζόρες. Το Αλεξάνδρα Λ. στη θέση του

Επιβεβαιώθηκαν πλήρως τα προηγούμενα ρεπορτάζ αναφορικά με τη φημολογούμενη αποχώρηση του πλοίου Aqua Jewel από την ενδοκυκλαδική γραμμή.

Το Aqua Jewel βρίσκεται ήδη εν πλω με προορισμό την Πορτογαλία, καθώς ναυλώθηκε από την εταιρία Atlanticoline για να δρομολογηθεί στις Αζόρες. Θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, που το Aqua Jewel θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στα πορτογαλικά νησιά του Ατλαντικού Ωκεανού.

Όπως είχε γραφτεί σε προηγούμενο δημοσίευμα, η εταιρία Sea Jets, προσανατολίζεται να αντικαταστήσει το Aqua Jewel με το πλοίο Αλεξάνδρα Λ., το οποίο ναύλωσε πρόσφατα για να το δρομολογήσει στις Κυκλάδες.

Το Αλεξάνδρα Λ. βρίσκεται στον Πειραιά για εργασίες συντήρησης και θα ξεκινήσει τα ταξίδια στην ενδοκυκλαδική γραμμή μέσα στον Ιούνιο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.