ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τέλος ο Τζιόβας απο την Άνω Μερά

Τέλος ο Τζιόβας απο την Άνω Μερά
Το Δ Σ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ τον ευχαριστεί θερμά για τα όσα προσέφερε στο σωματείο και αναζητά νέο προπονητή

Με μια ευχαριστήρια ανακοίνωση το ποδοσφαιρικό σωματείο της ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ έλυσε την συνεργασία της με τον προπονητή Νίκο Τζιόβα εν όψει της επόμενης ποδοσφαιρικής σαιζόν.
Ο Τζιόβας ολοκλήρωσε την δεύτερη θητεία του στην ομάδα και οι άνθρωποι του συλλόγου τον ευχαρίστησαν θερμά για όσα έχει προσφέρει.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Άνω Μερά:
Το Αθλητικό Σωματείο ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ Μυκόνου και ο προπονητής Νικόλαος Τζιόβας ανακοινώνουν την από κοινού λύση της συνεργασίας τους .
Το Δ Σ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ τον ευχαριστεί θερμά για τα όσα προσέφερε στο σωματείο μας , μέσα από την δουλεία του κατάφερε η ομάδα μας να διεκδικεί Πρωτάθλημα και Κύπελλο ως τις τελευταίες αγωνιστικές .
Θεωρούμε ότι μέσα από την πολύχρονη συνεργασία μας κερδίσαμε ένα φίλο που θα τον έχουμε πάντα δίπλα μας .
Τέλος του ευχόμαστε από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας , και κάθε προσωπική ευτυχία .
Το ΔΣ ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.