ΤΟΠΙΚΑ

Τελικά ποιος έκανε τα μεγάλα έργα στη Μύκονο;

Τελικά ποιος έκανε τα μεγάλα έργα στη Μύκονο;
Απίστευτο βίντεο με ομολογία-παραδοχή του κ. Χρήστου Βερώνη για το ποιοι έκαναν τελικά τα μεγάλα έργα της Μυκόνου.

Στην παραδοχή μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα  ότι τα μεγάλα έργα της Μυκόνου, που αρκετό καιρό έχει στηρίξει το  προεκλογικό του αφήγημα  και διαφημίζει ότι τα έκανε ο ίδιος ο Χρήστος Βερώνης, τελικά δεν τα έκανε αυτός αλλά άλλοι.

Απίστευτο και όμως αληθινό…

Ο κ.Βερώνης που καιρό τώρα υπόσχεται μεγάλα έργα όπως αυτά του παρελθόντος που όπως έλεγε έκανε ο ίδιος,  λέει μπροστά στην κάμερα:« Τα έργα δεν τα κάναμε εμείς,τρέξαμε για αυτά, τα έργα κάποιοι βοήθησαν ψηλά να γίνουν…»αναφερόμενος στην βοήθεια των αειμνήστων  Καραμανλή και Μητσοτάκη που ουσιαστικά όπως παραδέχεται  ξεκάθαρα έκαναν όλη την δουλειά και αυτός επειδή βρίσκονταν εκείνη την περίοδο στο δημαρχιακό θώκο «έτρεξε» τα θέματα.

Ουσιαστικά ο διεκπεραιωτής ήταν των μεγάλων έργων και όχι ο εκφραστής ή αυτός που τα σχεδίασε από όσα ο ίδιος ο κ.Βερώνης αποκαλύπτει μπροστά στην κάμερα.

Ο ίδιος το παραδέχεται ξεκάθαρα.

Κάτι που θα μπορούσε φυσικά  να συμβεί στον καθένα αν σταθεί τυχερός στην θητεία του και που δεν χρειάζεται και καμία ιδιαίτερη ικανότητα  από την στιγμή που ένας πρόεδρος της Δημοκρατίας(Καραμανλής) και ένας πρωθυπουργός(Μητσοτάκης) την εποχή εκείνη βοηθούσαν άμεσα με δικές τους εντολές να γίνουν τα  έργα.

Άρα για ποια μεγάλα έργα μιλάει ο Χρήστος Βερώνης  και οικειοποιείται στηρίζοντας  μάλιστα και την προεκλογική του εκστρατεία στο αφήγημα αυτό;

Δειτε το απίστευτο βίντεο ομολογία του που ξεκαθαρίζει τελικά  με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ποιοί έκαναν ουσιαστικά την δουλειά και πως έγιναν τα μεγάλα έργα στη Μύκονο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.