ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ταλαιπωρία λόγω βλάβης για 1262 επιβάτες

Ταλαιπωρία λόγω βλάβης για 1262 επιβάτες
Με 2,5 ώρες καθυστέρηση αναχώρησε από τον Πειραιά το «Νήσος Μύκονος».

Με 2,5 ώρες  καθυστέρηση αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά το πλοίο «Νήσος Μύκονος» το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς παρουσίασε μηχανική βλάβη η οποία χρειάστηκε αρκετό χρόνο να αντιμετωπισθεί.

Το πλοίο επρόκειτο να αναχωρήσει στις 17:00 με 1262 επιβάτες, 166 Ι.Χ., 35 φορτηγά και 35 δίκυκλα για Σύρο, Μύκονο, Εύδηλο, Φούρνους, Καρλόβασι, Βαθύ, Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο Καβάλα. Μάλιστα, η επιβατική κίνηση είναι αισθητά αυξημένη σε σχέση με άλλες Παρασκευές και το πλοίο είναι γεμάτο από κόσμο εξαιτίας του τριημέρου της αποκριάς και τη Καθαράς Δευτέρας.

Οι επιβάτες ταλαιπωρήθηκαν και δυσανασχέτησαν, καθώς η βλάβη αποκαταστάθηκε μετά τις 7 μ.μ. και το «Νήσος Μύκονος» αναχώρησε με 2,5 ώρες καθυστέρηση σε σχέση με την αρχική ώρα αναχώρησης.

Πάντως, το πλήρωμα και οι εξειδικευμένοι μηχανικοί έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για την αποκατάσταση της βλάβης, ώστε το πλοίο να ταξιδέψει κανονικά για τον προορισμό του και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Πηγη Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.