ΤΟΠΙΚΑ

«Τα συγχαρητήρια του δημάρχου στους επιτυχόντες»

«Τα συγχαρητήρια του δημάρχου στους επιτυχόντες»
Συγχαρητήρια επιστολή του Κ. Κουκά προς τους μαθητές της Μυκόνου για τα αποτελέσματα των εξετάσεων

”Νιώθοντας ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους του νησιού μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Η επιτυχία αυτή είναι το επιστέγασμα της συστηματικής και αδιάλειπτης προσπάθειας που κατέβαλαν, δικαιώνοντας τους κόπους και τις θυσίες στις οποίες υποβλήθηκαν οι ίδιοι, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί τους.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις οικογένειες των μαθητών, που στάθηκαν πολύτιμος αρωγός στη δύσκολη αυτή προσπάθεια και συνέβαλαν κατά μεγάλο βαθμό στην επίτευξη των στόχων τους.

Κάθε προσπάθεια πνευματική, σωματική και ψυχική των παιδιών καθώς και των οικογενειών τους όλα αυτά τα έτη ευόδωσε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα δίνοντας ώθηση  για νέους στόχους και νέα όνειρα.

Θα ήθελα επιπλέον να συγχαρώ και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Μυκόνου που κάθε χρόνο προσφέρουν τα μέγιστα με στόχο τη διάδοση της γνώσης αλλά και τη διαμόρφωση νέων προικισμένων με αρχές, αξίες και ιδανικά.

Για όσους δεν τα κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέλω να σημειώσω ότι μια πιθανή αστοχία, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες αναζητήσεις και ευκαιρίες, για νέες προοπτικές και στοχεύσεις.

Η Δημοτική Αρχή με γνώμονα πως η παιδεία αποτελεί το μεγαλύτερο πλούτο κάθε κοινωνίας παραμένει σταθερά προσηλωμένη στους τομείς της Παιδείας και της εκπαίδευσης συνεχίζοντας σταθερά να συμβάλλει με το έργο της στην ποιοτική αναβάθμιση τους.”

Κωνσταντίνος Κουκάς (δήμαρχος Μυκόνου)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.