ΤΟΠΙΚΑ

Τα σκάνδαλα των ημερών Βερώνη δεν είναι μόνο «ορφανά»αλλά και «αόρατα»

Τα σκάνδαλα των ημερών Βερώνη δεν είναι μόνο «ορφανά»αλλά και «αόρατα»
Ανακοίνωση καταπέλτης από την Πρωτοβουλία Δράσης στα ήξεις αφήξεις του Βερώνη στο σύνολο της ατζέντας των θεμάτων της Μυκόνου
Με μια ανακοίνωση που βάζει τα πράγματα στην κανονική τους διάσταση η Πρωτοβουλία Δράσης απάντησε στην συνέντευξη του Χρήστου Βερώνη.
Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η συνέντευξη του πρώην Δημάρχου ήταν αποκαλυπτική της λογικής του, όσον αφορά το νησί.
Πρώτον, δεν έκανε καμιά αυτοκριτική όσον αφορά τα 18 χρόνια Δημαρχίας του. Είναι αλάνθαστος, και αποχώρησε οικειοθελώς από το Δήμο (χωρις να μας πει γιατί). Έτσι τα σκάνδαλα δεν είναι μόνο “ορφανά”, αλλά και ” αόρατα”.
Δεύτερον, φαίνεται ότι αγνοεί τη σύγχρονη πραγματικότητα σε βαθμό που προκαλεί απορία λόγω της εμπειρίας του. Δεν αναγνωρίζει ή δεν καταλαβαίνει ποιες ήταν οι επιπτώσεις του Μνημονίου, της μείωσης των κρατικών χρηματοδοτήσεων και ιδίως της αλλαγής της νομοθεσίας για τα δημόσια έργα το 2016, δεν αναγνωρίζει ή δεν καταλαβαίνει τι είναι υπερ-κορεσμός, κάτι που αντιμετωπίζουν αρκετοί τουριστικοί προορισμοί σε όλο τον κόσμο, εκτιμά ότι ένας Δήμαρχος πρέπει να απολογείται και για θέματα που δεν έχει αρμοδιότητα, εκτιμά ότι τα προβλήματα λύνονται με το κτύπημα του χεριού στο τραπέζι.
Τρίτον, αντιμετωπίζει με δηλητηριώδη καθωσπρεπισμό την πρόσφατη αθλιότητα με τις “φωτογραφίες”, και βεβαίως δεν γνωρίζει ποιοι συμπολίτες μας διακινούσαν όλα αυτά στη Μύκονο εδώ και μήνες και τι σκοπιμότητες εξυπηρετούσαν.
Η αλήθεια είναι ότι για όλα αυτά έχουν κατατεθεί οι σχετικές μηνύσεις και η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της.
Τέταρτον, το να μη θέλεις να παραδεχτείς το τι παρέλαβε η σημερινή διοίκηση επειδή θέλεις να στηρίξεις τη μεταγραφή σου στο 90′ είναι θεμιτό. Αυτό όμως που είναι επικίνδυνο είναι να λες δύο φορές ότι «θα καταρρεύσει το νησί το καλοκαίρι». Αυτό πραγματικά μας ξεπερνάει. Είναι συμβατό βέβαια με την προηγούμενη θέση του, ότι εάν έρθει Εισαγγελέας στο νησί θα κλείσουν οι επιχειρήσεις.
Δυστυχώς, ο πρώην Δήμαρχος παρά την εμπειρία του και τις καλές του προθέσεις ανήκει στο παρελθόν και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε του δημόσια παρέμβαση.»
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.